NDS - Nordic Drilling System
Pierre Entreprenad

Betonghåltagning

Vi har utfört betonghåltagningar sedan början av 70-talet. Med vår moderna maskinpark klarar vi de flesta uppdragen, oavsett storlek.

Vi har kunskap och lång erfarenhet av ovanliga betonghåltagningar och är beredda att möta riktigt svåra arbetsoperationer. Tillsammans med uppdragsgivaren bygger vi utrustningar och utvecklar metoder för att kunna slutföra arbetet på bästa sätt.

Kärnborrning
Vi har ett brett urval av utrustning för borrning. Våra håltagare utför borrning i granit, betong, tegel, trä och sten upp till 800 mm i diameter och flera meter djupa hål. Vi är flexibla och skapar gärna anpassade lösningar efter behoven i projektet.

Golvsågning
Golvsågning används främst för att såga rännor i golv för nya avlopp. Vi använder det även vid håltagning i bjälklag för nya hissar, trappor och dylikt. Vi har golvsågar i alla storlekar och för varierande uppdrag.

Väggsågning
Väggsågning används främst för att såga öppningar i väggar och valv. Vi sågar i konstruktioner upp till 1000 mm.

Wiresågning
Wiresågning används främst vid rivning av grövre byggnadskonstruktioner med tjocka betongkonstruktioner, exempelvis stora maskin-fundament, balkar eller granitmurar. Vi wire-sågar ofta på industrin inför stora fabriksstopp. En av fördelarna som våra kunder ofta uppskattar är att vi kan förkorta ”stopptiden” genom att såga loss fundamenten under pågående drift. Fundamenten låses sedan fast med stålvinklar så att de snabbt kan lyftas ut så fort fabriken stänger.

Vi har utfört arbeten för:

  • Wirdby Bygg
  • Byggtec
  • Sandvik
  • Calderys
  • PEAB
  • NCC
Håltagning för trappa

Håltagning för trappa

Sömborrning

Sömborrning

Sömborrning

Sömborrning

Håltagning för trappa

Håltagning för trappa

Följ oss påFacebookYouTube

Alla rättigheter reserverade © Pierre Entreprenad AB
Hemsidan utvecklad av Precis Reklam & Dreamscape i Yodo