NDS - Nordic Drilling System
Pierre Entreprenad

Pierre söker personal!

Erfaren entreprenadingenjör till Pierre Entreprenad i Gävle AB.

Var med och bygg i Gävle och utvecklas med oss. Våra framgångar bygger på kompetent personal och en stabil organisation. Vi utvecklas ständigt och nu är det dags att förstärka organisationen ytterligare.

Tjänsten

I rollen som entreprenadingenjör kommer du att vara med i hela processen från förfrågan till slutförande av projekt. Du kommer främst att arbeta med att aktivt delta vid framtagande av projektkalkyler, tidplaner, ekonomiavstämningar och göra planeringsunderlag. Du kommer att upprätta anbudskalkyler och budget och ha en central roll i kalkylarbetet gällande planering, inköp och kontraktsadministration.

Ditt arbetsområde kommer att spänna över hela vår organisation som har flera avdelningar inom bygg och anläggning, golv, tak och rivning och håltagning. Detta gör att arbetsuppgifterna blir varierande och utmanande.

Bakgrund och kvalifikationer

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, god inställning och ett tydligt engagemang.

Du har relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet av att leda mellanstora till stora projekt och du är självgående. Du är en lojal teamspelare som ser möjligheter och vill utvecklas. Du bör ha god samarbetsförmåga och ha en förmåga att skapa och bevara kontakter internt och externt då tjänsten dagligen innebär sociala kontakter. Vi ser gärna att du är nytänkande och kommer med egna initiativ. Du har goda möjligheter att själv påverka din roll hos oss.

Om oss

Pierre Entreprenad är ett bygg- och anläggningsföretag, som grundades 1959 av Claes Pierre. Inriktning är arbeten inom industrin, offentliga sektor samt fastighetsaktörer. Med byggverksamheten som bas har företaget under åren vuxit och utvecklats till en industriell och specialiserad servicepartner med egna avdelningar inom bland annat rivning, håltagning, industrigolvbeläggningar, betongrenovering och tak- och plåtentreprenader.

Målsättningen är att vara den självklara partnern i alla typer av byggentreprenader. Genom att skapa idéer, tar initiativ och alltid vara nyfiken på nya arbetsmetoder fortsätter utvecklingen inom nya arbetsområden. Att arbeta resurssnålt och att Pierres medarbetare alltid sätter kunden i fokus är en snart 60-årig tradition som det aldrig kommer att tummas på.

Företaget har idag cirka 70 anställda. Drivkraften är att fortsätta påverkas, förändras och utvecklas utifrån olika kunders ökande krav i en ständigt föränderlig värld.

Mer information och ansökan

Har du frågor om tjänsten kontakta vd Fredrik Pierre 026-544500.

Maila din ansökan till maila till therese.murhagen@pierre.se

Mer om tjänsten: www.pierre.se

Sista ansökningsdag 2018-05-06

Vi söker nu duktiga byggnadsarbetare inom träarbeten.

Pierre Entreprenad är ett bygg- och anläggningsföretag i Gävle som grundades 1959. Vår främsta inriktning är arbeten inom den tunga industrin. Vi har specialavdelningar inom bland annat rivning, håltagning, industrigolvbeläggningar, betongrenovering och tak- och plåtentreprenader. Med byggverksamhet som bas har företaget under åren vuxit och utvecklats till den industriella och specialiserade servicepartner vi är idag.

Företaget har idag cirka 50 anställda och omsätter runt 70 MSEK årligen. Vår främsta målsättning är att fortsätta påverkas, förändras och utvecklas utifrån våra kunders ökande krav.

Vi söker dig som är snickare och:

 • Har hög social kompetens och god samarbetsförmåga.
 • Är driven och inte rädd för att prova på nya arbetsuppgifter.
 • Arbetar noggrant och kan hantera stressiga situationer.
 • Sätter kunden i första hand.

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet inom området.
 • Kan läsa/ tyda ritningar.
 • Yrkesbevis.
 • Har tillgång till egen bil.

Krav:

 • Kan uttrycka dig obehindrat i svenska i tal och skrift.
 • Har B-kort.
 • Kan lämna minst en aktuell referens från tidigare arbetsgivare.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag, rekrytering sker löpande!

Ansökan skickas via e-post till: therese.murhagen@pierre.se

Har du frågor om tjänsten kontakta platschef Anton Hols 076-161 58 61

Om du är intresserad av att arbeta med oss så är du välkommen att skicka in din ansökan till info@pierre.se eller therese.murhagen@pierre.se

Ansökan ska innehålla:

 • Vilken typ av tjänst du söker.
 • Dina erfarenheter.
 • Referenser.
 • Utbildning.
 • Presentation av dig och vad du gör, kan och vill!

Vi kontaktar dig om vi finner någon tjänst som passar dig och dina kunskaper och erfarenheter.

Entreprenadingenjör.

Som entreprenadingenjör på Pierre erbjuds du fina möjligheter att själv bidra till utveckling av din roll. Du arbetar tillsammans med ca 50 duktiga medarbetare, kontoret har goda parkeringsmöjligheter och ligger endast 1,5 km från centralstationen i Gävle.

Arbetsuppgifter:

Du stödjer arbetschef och platschefer i ekonomiska och administrativa arbeten och du arbetar också med kalkylering, projektering, produktionsplanering och är med i anbudsprocessen. Andra arbetsuppgifter är att medverka vid inköp, delta på byggmöten, ha kontakt med beställarombud och hantera ekonomiregleringar både mot kund och underentreprenörer samt aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Du arbetar med 4-5 projekt samtidigt, i olika faser. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter och du har löpande kommunikation med leverantörer, kunder, underleverantörer, platschefer och andra personer internt inom organisationen. Du är i mångt och mycket en koordinator och navet i projekten för att få allt att flyta på bra enligt tidplan.

Kompetensprofil

Du har en byggtekniskutbildning och har minst ett par års arbetslivserfarenhet inom branschen, antingen som företagare mot byggbranschen, arbetsledare, inköpare eller platschef. För att klara rollen och trivas är det bra att du har tidigare erfarenhet av ansvar mot inköp och ekonomi. Du är van vid att arbeta med många projekt och mot många kontaktytor. Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav då arbetet kräver det genom dess dokumentationskrav att skriva anbud och göra kalkyluträkningar och rapporter. Mycket meriterande är om du har arbetat i kalkyl- och projektplaneringsprogram så som bidcon och plancon. Du har körkort och tillgång till egen bil.

Vem är du?

Som person är du jordnära, lugn och med fötterna på jorden och du besitter en stark ambition och nyfikenhet för att fortsätta utvecklas som yrkesperson. Du är noggrann, strukturerad och gillar att jobba både självständigt och i team och självklart tycker du om att göra framgångsrika affärer.

På grund av arbetets form, är det mycket viktigt att du har god social kompetens och trivs med att samarbeta och har förmåga att skapa goda kundkontakter. Du är en duktig koordinator med en hög stresstålighet och god förmåga att hantera många olika situationer på en och samma gång. Du är van vid att fatta egna beslut och driva på varje process i varje projekt med lika mycket engagemang.

Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor?

Kontakta VD Fredrik Pierre på telefon 026 - 54 45 00, 070-710 68 20.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast söndag den 31 januari 2016 via e-post till Therese Murhagen, therese.murhagen@pierre.se

Bifoga CV samt referenser.

Följ oss påFacebookYouTube

Alla rättigheter reserverade © Pierre Entreprenad AB
Hemsidan utvecklad av Precis Reklam & Dreamscape i Yodo