NDS - Nordic Drilling System
Pierre Entreprenad

Om företaget

Pierre Entreprenad är ett bygg- och anläggningsföretag, som grundades 1959 av Claes Pierre, vars främsta inriktning är arbeten inom den tunga industrin. Vi har specialavdelningar inom bland annat rivning, håltagning, industrigolvbeläggningar, betongrenovering och tak- och plåtentreprenader. Med byggverksamhet som bas har företaget under åren vuxit och utvecklats till den industriella och specialiserade servicepartner vi är idag.

Företaget har idag cirka 50 anställda och omsätter runt 70 MSEK årligen. Vår främsta målsättning är att fortsätta påverkas, förändras och utvecklas utifrån våra kunders ökande krav. Företaget ägs av familjen Pierre och drivs Av Fredrik & Sune Pierre.

Vision
Pierre är den självklara partnern i alla typer av byggentreprenader. Vi skapar idéer, tar initiativ och är alltid nyfikna på nya arbetsmetoder inom nya arbetsområden. Vi arbetar resurssnålt och våra medarbetare sätter alltid kunden i fokus.


Vi har delat in företaget i följande avdelningar:

Avdelning 10 - Tak
Vi utför alla typer av takbeläggningar så som asfaltspapp, gummi-, pvc-duk och även vanligt taktegel. Vi har en egen plåtverkstad där vi tillverkar allehanda byggnadsplåt. Vi utför bandtäckningar, plåtfasader och vanlig takplåt.

Avdelning 20 - Industrigolv
Inom vår avdelning industrigolvbeläggningar utför vi epoxi, acryl och polyuretanbeläggningar. Vi utför även betongrenoveringar och injekteringar.

Avdelning 30 - Rivning och håltagning
Med vår moderna maskinpark kan vi utföra de flesta uppdrag inom rivning och håltagning, oavsett storlek.

Avdelning 40 - Byggprojekt
Byggprojektavdelningen utför mindre och medelstora entreprenader. Allt från att justera om en dörr till att bygga om en skola. Byggprojekt innefattar även de större byggprojekten som vi bedriver, exempelvis stora lagerbyggnader och nyproduktion av kontorsfastigheter med mera.

Följ oss påFacebookYouTube

Alla rättigheter reserverade © Pierre Entreprenad AB
Hemsidan utvecklad av Precis Reklam & Dreamscape i Yodo