NDS - Nordic Drilling System
Pierre Entreprenad

Erfaren entreprenadingenjör till Pierre Entreprenad i Gävle AB.

Var med och bygg i Gävle och utvecklas med oss. Våra framgångar bygger på kompetent personal och en stabil organisation. Vi utvecklas ständigt och nu är det dags att förstärka organisationen ytterligare.

Tjänsten

I rollen som entreprenadingenjör kommer du att vara med i hela processen från förfrågan till slutförande av projekt. Du kommer främst att arbeta med att aktivt delta vid framtagande av projektkalkyler, tidplaner, ekonomiavstämningar och göra planeringsunderlag. Du kommer att upprätta anbudskalkyler och budget och ha en central roll i kalkylarbetet gällande planering, inköp och kontraktsadministration.

Ditt arbetsområde kommer att spänna över hela vår organisation som har flera avdelningar inom bygg och anläggning, golv, tak och rivning och håltagning. Detta gör att arbetsuppgifterna blir varierande och utmanande.

 

Bakgrund och kvalifikationer

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper, god inställning och ett tydligt engagemang.

Du har relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet av mellanstora till stora projekt och du är självgående. Du är en lojal teamspelare som ser möjligheter och vill utvecklas. Du bör ha god samarbetsförmåga och ha en förmåga att skapa och bevara kontakter internt och externt då tjänsten dagligen innebär sociala kontakter. Vi ser gärna att du är nytänkande och kommer med egna initiativ. Du har goda möjligheter att själv påverka din roll hos oss.

 

Om oss

Pierre Entreprenad är ett bygg- och anläggningsföretag, som grundades 1959 av Claes Pierre. Inriktning är arbeten inom industrin, offentliga sektor samt fastighetsaktörer. Med byggverksamheten som bas har företaget under åren vuxit och utvecklats till en industriell och specialiserad servicepartner med egna avdelningar inom bland annat rivning, håltagning, industrigolvbeläggningar, betongrenovering och tak- och plåtentreprenader.

Målsättningen är att vara den självklara partnern i alla typer av byggentreprenader. Genom att skapa idéer, tar initiativ och alltid vara nyfiken på nya arbetsmetoder fortsätter utvecklingen inom nya arbetsområden. Att arbeta resurssnålt och att Pierres medarbetare alltid sätter kunden i fokus är en snart 60-årig tradition som det aldrig kommer att tummas på.

Företaget har idag cirka 70 anställda. Drivkraften är att fortsätta påverkas, förändras och utvecklas utifrån olika kunders ökande krav i en ständigt föränderlig värld.

 

Mer information och ansökan

Har du frågor om tjänsten kontakta vd Fredrik Pierre 026-544500.

Maila din ansökan till therese.murhagen@pierre.se

Sista ansökningsdag 2018-05-06

Följ oss påFacebookYouTube

Alla rättigheter reserverade © Pierre Entreprenad AB
Hemsidan utvecklad av Precis Reklam & Dreamscape i Yodo