NDS - Nordic Drilling System
Pierre Entreprenad

Lediga tjänster:

Entreprenadingenjör

Som entreprenadingenjör på Pierre erbjuds du fina möjligheter att själv bidra till utveckling av din roll. Du arbetar tillsammans med ca 50 duktiga medarbetare, kontoret har goda parkeringsmöjligheter och ligger endast 1,5 km från centralstationen i Gävle.

Arbetsuppgifter:

Du stödjer arbetschef och platschefer i ekonomiska och administrativa arbeten och du arbetar också med kalkylering, projektering, produktionsplanering och är med i anbudsprocessen. Andra arbetsuppgifter är att medverka vid inköp, delta på byggmöten, ha kontakt med beställarombud och hantera ekonomiregleringar både mot kund och underentreprenörer samt aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Du arbetar med 4-5 projekt samtidigt, i olika faser. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter och du har löpande kommunikation med leverantörer, kunder, underleverantörer, platschefer och andra personer internt inom organisationen. Du är i mångt och mycket en koordinator och navet i projekten för att få allt att flyta på bra enligt tidplan.

Kompetensprofil

Du har en byggtekniskutbildning och har minst ett par års arbetslivserfarenhet inom branschen, antingen som företagare mot byggbranschen, arbetsledare, inköpare eller platschef. För att klara rollen och trivas är det bra att du har tidigare erfarenhet av ansvar mot inköp och ekonomi. Du är van vid att arbeta med många projekt och mot många kontaktytor. Mycket goda kunskaper i svenska är ett krav då arbetet kräver det genom dess dokumentationskrav att skriva anbud och göra kalkyluträkningar och rapporter. Mycket meriterande är om du har arbetat i kalkyl- och projektplaneringsprogram så som bidcon och plancon. Du har körkort och tillgång till egen bil.

Vem är du?

Som person är du jordnära, lugn och med fötterna på jorden och du besitter en stark ambition och nyfikenhet för att fortsätta utvecklas som yrkesperson. Du är noggrann, strukturerad och gillar att jobba både självständigt och i team och självklart tycker du om att göra framgångsrika affärer.

På grund av arbetets form, är det mycket viktigt att du har god social kompetens och trivs med att samarbeta och har förmåga att skapa goda kundkontakter. Du är en duktig koordinator med en hög stresstålighet och god förmåga att hantera många olika situationer på en och samma gång. Du är van vid att fatta egna beslut och driva på varje process i varje projekt med lika mycket engagemang.

Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor?

Kontakta VD Fredrik Pierre på telefon 026 - 54 45 00, 070-710 68 20.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via e-post till Therese Murhagen, therese.murhagen@pierre.se

Bifoga CV samt referenser.

Kontakt
Pierre Entreprenad
Atlasgatan 1, 802 86 Gävle
Telefon: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se

Org.nr: 556582-9784

FacebookYoutube

Pierre Entreprenad i Gävle AB • Atlasgatan 1, 802 86 Gävle
Tel: 026-54 45 00 • E-post: info@pierre.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

PIERRE ENTREPRENAD

CONSTRUCTION SINCE 1959