NDS - Nordic Drilling System
Pierre Entreprenad

Industrigolv & Betongrenovering

Pierre Entreprenad har installerat industrigolvbeläggningar sedan 1972 och har sedan dess lagt hundratusentals kvadratmeter golvbeläggning i hela Sverige. Vi har med framgång renoverat allt från golv i verkstadslokaler, simbassänger, storkök och stora lagerutrymmen till beläggningar på broar, terrasser och parkeringsdäck. Vi utför även den tekniska undersökningen och skadeutredningen som bör göras innan renovering.

Vi har också stor erfarenhet att inspektera, riva samt att renovera vattentorn. Vi har med framgång genomfört ett stort antal uppdrag runt om i Gävle, Valbo, Älvkarleby och Ockelbo med allt från att montera ner hela vattentorn till att renovera dess insida, måla om fasad samt att inspektera och besiktiga dessa.

Industrigolv

Inom avdelningen industrigolvbeläggningar utför vi epoxi-, akryl- och polyuretan-beläggningar.

Epoxibeläggningar ger snygga, kemikalieresistenta och lättstädade golv för allt från storkök till verkstadslokaler. Epoxiinjektering innebär att man tätar betong med flytande pasta. Denna unika metod tätar bland annat läckage i sprickor som uppstått i betong.

Akrylgolv erbjuder en snabb installation då det i snitt tar cirka 2 timmar innan du kan gå på golvet. Akrylbeläggning erbjuder mängder av färgalternativ samt ger ett tåligt golv som är lätt att hålla rent.

Polyuretangolv har en viss mjukhet som minskar ljud men erbjuder samtidigt ett väldigt slitstarkt golv som inte kräver särskilt mycket underhåll. Polyuretangolv är kemikalieresistenta och enkla att hålla rena.

Betongrenovering

Pierre Entreprenad utför också betongrenoveringar samt injekteringar. Bland de mer utmärkande reparationerna som vi utför, är betongrenovering av polyoner och andra bärande konstruktioner inom industri och tyngre konstruktioner.

Vänd er gärna till oss för renovering och lagning av:

• Betonggolv

• Balkonger

• Bärande betongkonstruktioner

• Betongsprutning

• Vattentorn

• Bassänger

Kolfiberförstärkning

Kolfiberförstärkning höjer hållfasthetsegenskaperna på betongkonstruktioner. Det är ett alternativ till avväxlingsstål och framtidens material för att utföra avväxlingar i betongkonstruktioner. Håltagning i betongkonstruktioner innebär att den försvagas och att dess hållfasthet minskar. Vi tar fram rätt dimensioneringsförutsättningar och förstärker betongen med kolfiberkomposit.

Kontakt
Pierre Entreprenad
Atlasgatan 1, 802 86 Gävle
Telefon: 026-54 45 00
E-post: info@pierre.se

Org.nr: 556582-9784

FacebookYoutube

Pierre Entreprenad i Gävle AB • Atlasgatan 1, 802 86 Gävle
Tel: 026-54 45 00 • E-post: info@pierre.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

PIERRE ENTREPRENAD

CONSTRUCTION SINCE 1959